Sales Assistant & Onthaal (met kennis Duits) Moerman nv Meulebeke

Vacature Sales Assistant & Onthaal (met kennis Duits)

Omschrijving:

Je maakt deel uit van ons enthousiaste Customer Service team waar je een klantenbestand toegewezen krijgt op basis van verschillende landen in Europa. Je werkt proactief samen met de Sales Manager uit deze regio die afwisselend aanwezig is op bureau en op de baan. 
Je staat in voor het beheer van klanten- en verkoopdossiers van A tot Z: offerteopmaak en -opvolging, ingeven van verkoopbestellingen, bevestigen van levertermijnen, opvolgen van klachten, regelen van internationale transporten, facturatie. 
Gedurende het volledige proces vorm je een professioneel aanspreekpunt voor het internationale klantenbestand. Je bent analytisch ingesteld en je kijkt ernaar uit om affiniteit te krijgen met onze producten want klanten mogen aan jou ook de nodige informatie vragen en stalen verkrijgen. Je gaat organisatorisch te werk zodat elke week een overzicht kan gegeven worden van lopende en nieuwe zaken.

Naast het Customer Service gebeuren neem je ook een aantal managementondersteunende taken voor je rekening, zoals praktische organisatie van buitenlandse reizen, onthaal (telefonisch & klanten/leveranciers) en beheer van post- en mailverkeer.

 

Je komt terecht in een dynamische bedrijf met focus op groei en innovatie. Er heerst een collegiale werksfeer in een aangename werkomgeving met korte communicatielijnen. Tegenover je inzet staat een marktconform loon.

 

CV en motivatie mag gestuurd worden naar kelly@moerman.be 

Algemene vereisten:

– vloeiende kennis van het Nederlands, Duits en Engels

– vlotte kennis van het Frans

– aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie

– analytisch denkvermogen

– hands-on mentaliteit

– gaat zorgvuldig te werk

– enthousiast en vlotte persoonlijkheid

– team player, met zin voor initiatief

– goeie kennis van Office programma’s

Bedrijf:

Moerman nv

Plaats:

Meulebeke

Type:

Fulltime

Geldig tot en met:

2015-08-15

Meer informatie Sales Assistant & Onthaal (met kennis Duits) >>

Deze vacature werd gratis geplaatst met GratisVacaturesPlaatsen.be