Account Manager – Bobex Nederland (Brussel) Bobex.com NV Brussel

Vacature Account Manager – Bobex Nederland (Brussel)

Omschrijving:

Bobex (www.bobex.com) is een platform om offertes te vergelijken. In 15 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste online handelsplaatsen in Europa. Je kan ons vergelijken met een soort ‘omgekeerde eBay’: aanvragers kunnen er gratis prijsaanvragen uitsturen om offertes te vergelijken, waarop leveranciers reageren met offertes op maat. Op deze manier brengen we vraag en aanbod op een effciënte manier samen. Bobex is heel sterk aan het groeien en wij zijn daarom dringend op zoek naar gemotiveerde en gedreven Bobex-ers om het commercieel team van onze Nederlandse website (www.bobex.nl) verder uit te bouwen, 

welsiwaar vanuit onze kantoren in hartje Brussel.

Functie

Je bent een gedreven ondernemer. Je kan zowel instaan voor de kwaliteit van het platform als voor het organiseren van commerciële en marketing acties. Je helpt mee in de prospectie 

naar nieuwe klanten, je zorgt voor de organisatie van onze customer service en je assisteert het marketing team voor de NL campagnes. Je bekijkt ook nieuwe partnerships in de Nederlandse markt.

Profiel

Je kent goed de Nederlandse markt en de Nederlandse zakelijke cultuur. Je hebt liefst een Nederlands tongval en bent commercieel ingesteld. Je bent een vloeiende communicator en bezit het talent om mensen te boeien en te overtuigen. Je hebt al een eerste ervaring in outbound telesales en account management. Je bent een doorzetter die maar al te graag verantwoordelijkheden opneemt. Je houdt van deadlines en concrete resultaten.

Aanbod

Wij bieden je een kans om een jong en dynamisch team te vervoegen in de zeer boeiende internet wereld. Een aangename werksfeer in een bedrijf in volle groei in Brussel (vlakbij openbaar vervoer en Centraal & Noord stations). Wij bieden je een vaste vergoeding en voordelen, alsook doorgroeimogelijkheden in onze verschillende commerciële teams.

Stuur je CV en brief per e-mail naar: jobs@bobex.com

Bedrijf:

Bobex.com NV

Plaats:

Brussel

Type:

Fulltime

Geldig tot en met:

20-09-2015

Meer informatie Account Manager – Bobex Nederland (Brussel) >>

Deze vacature werd gratis geplaatst met GratisVacaturesPlaatsen.be